Рекламации и Замяна на стоки

Рекламации и Замяна на стоки

Онлайн магазин https://sinevastudio.com/ уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат или да заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продуктът е:

  • в оригиналния си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет. Не се счита за повредена опаковка, чиято цялост е била нарушена с цел разопаковане на стоката.
  • без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Заявка за връщане на стока, закупена онлайн от https://sinevastudio.com/ , се подава писмено в свободен формат/текст на посочения електронен адрес за кореспонденция info@sinevastudio.com в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на закупуване, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е посочена лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума.

Суми по рекламации се възстановяват САМО по банков път след получаване на върнатия продукт/артикул и след потвърждение на исканата рекламация.

При необходимост от връщане на суми, платени с карта, по договорирани и извършени от нас стоки и услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането. Не се допуска връщането на пари в брой, както и по сметка, различна от тази на платеца.

Сумата ще бъде възстановена в срок до 14 работни дни, считано от датата, на която потребителят писмено е упражнил правото си да се откаже от стоката чрез заявка за връщане на стока.

Клиентът има правото да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • доставената стока не съответства на поръчаната и това е видно с просто око.
  • цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума.
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, когато това не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

Внимание:

  • При връщане на стоката, същата трябва да бъде адресирана до адрес: Варна кв. Бриз бул. Осми Приморски полк №174 срещу Паралакс с ясно обозначение: (връщане по Онлайн поръчка с номер ... ), като НЕ се приемат обратни пратки с наложен платеж!
  • Транспортните разходи по връщане на стоки по желание на клиента се поемат само от него, с изключение на случаите на фабричен дефект и/или неточно описание, снимка.
  • При закупуване на ваучер за подарък неговата стойност НЕ може да бъде възстановявана.
  • Aудио, видео или програмни продукти НЕ се заменят, както и намалени стоки (или стоки в промоции).

Ако не бъде спазено някое от горепосочените условия, искане за рекламация (замяна) няма да бъде разглеждано!